Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Alone

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

B­rit­ti­lef­fa on kuin Rei­ma Kamp­ma­nin ko­hu­teos sie­lun­vael­luk­ses­ta: Et ole yk­sin.

Brit­ti­lef­fa on kuin Rei­ma Kamp­ma­nin ko­hu­teos sie­lun­vael­luk­ses­ta: Et ole yk­sin. Ai­na­kin yk­si oma­peräi­nen koh­taus kau­hue­lo­ku­vas­sa, kun mur­haa­ja käy tis­kaa­mas­sa tu­le­van uh­rin­sa ko­to­na.
Ei-a­na­mor­fi­nen, ai­ka ra­kei­nen ku­va, mikä saat­taa ol­la tyy­li­kei­no­kin. Ää­ni­maail­ma on luo­va, mut­ta sähköi­si­ne im­puls­sei­neen jo tätä ny­kyä ta­va­no­mai­nen. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri, yli tun­nin do­ku­ment­ti ja biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy