Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Detective

Etsivä J.L. 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 76818EAN: 73917723951771

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

It­sepäi­nen po­lii­si tut­kii kau­pun­gin mah­ti­mie­hen po­jan mur­haa.

It­sepäi­nen po­lii­si (F­rank Si­nat­ra) tut­kii kau­pun­gin mah­ti­mie­hen po­jan mur­haa. Mie­hen su­ku on ol­lut po­lii­si­na jo mo­nen su­ku­pol­ven ajan.
Ho­mo­sek­suaa­li­suut­ta ku­va­taan mo­nel­ta kan­til­ta, vä­lillä hu­ma­nis­ti­ses­ta näkö­kul­mas­ta, vä­lillä ai­ka kli­sei­ses­ti. Po­lii­si­työn so­siaa­li­set as­pek­tit yh­dis­tet­tiin en­simmäistä ker­taa jenk­kie­lo­ku­vas­sa, to­sin kol­hol­la ta­val­la, yh­teis­kun­nan mädännäi­syy­teen. Kai­kes­ta huo­li­mat­ta pa­ri aja­tus­ta herättävää viih­dettä van­han si­ni­silmän ystä­vil­le. Hyvä kas­ti aut­taa myös.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, jos katsoja ei häiriinny ajoittaisista naarmuista. Karkeasyinen ääniraita. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy