Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sonny

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri so­ti­las pa­laa French Quar­te­riin ilo­ta­loa pitävän äi­tinsä tykö vuon­na 1981.

Nuo­ri so­ti­las pa­laa French Quar­te­riin ilo­ta­loa pitävän äi­tinsä tykö vuon­na 1981. Van­hat työt eivät mait­tai­si, mut­ta ti­vo­li­hom­mis­ta on vai­kea päästä ir­ti. Pa­rem­min näyt­te­lijänä tun­ne­tun Ni­co­las Ca­gen esi­koi­soh­jaus­ta on tus­kais­ta kat­soa, mut­ta ei sillä ta­val­la kuin pitäi­si. Jut­tu jää riip­pu­maan Ea­sy Ri­de­rin New Or­leans-o­sien ja Ame­ri­can Gi­go­lon vä­liin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja hillitty ääniraita. Säädä 5.1-ääni menusta, muuten päälle tulee vahingossa DD2.0. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy