Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Likainen tusina 3 – The Deadly Mission

The Dirty Dozen: The Deadly Mission 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 96707EAN: 6416548916118

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

S­te­ve Mc­Quee­nin for­mu­lae­lo­ku­van Le Man­sin pui­kois­ta par­hai­ten tun­ne­tun oh­jaa­jan toi­nen jat­ko-o­sa ylittää hie­noi­ses­ti odo­tuk­set.

S­te­ve Mc­Quee­nin for­mu­lae­lo­ku­van Le Man­sin pui­kois­ta par­hai­ten tun­ne­tun oh­jaa­jan toi­nen jat­ko-o­sa ylittää hie­noi­ses­ti odo­tuk­set. En­simmäi­sen osan kon­nan­roo­lis­ta it­se ma­ju­rik­si nos­tet­tu Tel­ly Sa­va­las on tar­peek­si ka­ris­maat­ti­nen kes­kus­hah­mo, jo­ten tämän ot­taa ke­peänä kat­se­lu­ko­ke­muk­se­na.
Tällä ker­taa tar­koi­tuk­se­na on tu­ho­ta rans­ka­lai­sen luos­ta­rin her­mo­kaa­su­va­ran­to, jol­la nat­sit uh­kaa­vat uu­den V4-ra­ke­tin avul­la niin­kin kau­kai­sia koh­tei­ta kuin New York ja Mos­ko­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kokokuva vaikuttaa alkuperäiseltä kuvaussuhteelta. Takakannen mukaan ääniraita on mono, mutta kyllä täältä myös DD5.1 löytyy. Ikävä kyllä alkeellisempi ääniraita saattaa olla osuvampi valinta, sillä dialogi tuntuu perin tukahdetulta ja hälyä on levitelty kanaviin keinotekoisesti. Tämän huomaa esimerkiksi bordellikohtauksessa. Ei ekstroja. (PS)
09/02/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Samalta ohjaajalta

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy