Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Jätä se! Älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin

He’s Not That Into You 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 208567 EAN: 6438044195354

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Älä tuh­laa ai­kaa­si vää­riin elo­ku­viin, sillä Jätä se!

Älä tuh­laa ai­kaa­si vää­riin elo­ku­viin, sillä Jätä se! edus­taa pa­him­man­laa­tuis­ta hen­kistä löy­syyttä, jo­ka näemmä on lui­ker­te­le­mas­sa laa­tu­tuo­tan­nois­taan tun­ne­tun New Li­ne Ci­ne­man –s­tu­dioi­hin.
Härs­kis­ti Fren­dien ja Sink­kuelämää –­sar­jo­jen vä­li­maas­toon koh­dis­tet­tu hömpänpömppä ker­too nai­sia suu­res­ti as­kar­rut­ta­vis­ta tun­teis­ta, kun mies lu­paa soit­taa, eikä soi­ta­kaan.
Kuu­lem­ma elo­ku­va pitää kat­soa sel­lai­sen kans­sa, jo­ta ha­luaa ra­kas­taa. Eli seu­raa silmä tark­ka­na. Yk­si­kin nau­rah­dus, niin jätä. Kie­mur­te­lu ja vai­vaan­tu­nut huo­kai­lu taas mer­kit­see ar­vo­kas­ta tu­le­vai­suut­ta yh­dessä.
E­lo­ku­va on pa­kat­tu pe­rin kor­kea­ta­soi­sel­la näyt­te­lijä­lis­tal­la. Vai­ku­tus on to­sin sa­ma kuin 1970-lu­vun epi­so­die­lo­ku­vis­sa, kun täh­det pyörähtävät ta­pah­tu­mien kes­kellä ja häi­pyvät sit­ten mat­koi­hin­sa. Tässä elo­ku­vas­sa he vii­pyvät ikävä kyllä ruu­dus­sa liian­kin pitkään.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita ja poistettuja kohtauksia. (PS)
12/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy