Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Preerian laki

The Deadly Companions 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 60767EAN: 641654836417

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyväkään oh­jaa­ja ei ole mitään, jos hän ei voi vai­kut­taa kä­si­kir­joi­tuk­seen ja muut­taa sitä mie­lensä mu­kaan.

Hyväkään oh­jaa­ja ei ole mitään, jos hän ei voi vai­kut­taa kä­si­kir­joi­tuk­seen ja muut­taa sitä mie­lensä mu­kaan. Tältä osin elo­ku­va­tai­tees­sa ei pitäi­sikään ol­la ske­na­ris­tin oi­keuk­sia, mikä ai­na­kin Suo­mes­sa on unoh­tu­nut.
Sam Pec­kin­pa­hin esi­koi­soh­jaus oli­si var­mas­ti on­nis­tu­nut pa­rem­min, jos aiem­min tv-sar­jois­sa tai­to­jaan hio­nut tu­le­va mes­ta­ri oli­si voi­nut poi­ke­ta Al­bert Sid­ney Fleisch­ma­nin kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta, jon­ka tämä te­ki Yel­low­leg-ro­maa­nin­sa poh­jal­ta.
San­ka­ri (B­rian Keith) ha­luaa kos­taa ar­pen­sa, mut­ta am­puu va­hin­gos­sa yh­deksän­vuo­tiaan lap­sen. Äi­din (Mau­reen O’­Ha­ra) hau­taus­mat­ka osoit­tau­tuu ki­mu­ran­tik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä. Soundit kuulostavat raa’oilta, eikä ääniraitaa voi soittaa normaalilla äänenvoimakkuudella. Ekstroissa biografiat ja faktaruutuja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy