Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Collector

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 231692EAN: 5706137698978

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mitä jos ta­los­sa, jo­hon mur­tau­dut oli­si­kin jo sar­ja­mur­haa­ja puu­his­saan?

Mitä jos ta­los­sa, jo­hon mur­tau­dut oli­si­kin jo sar­ja­mur­haa­ja puu­his­saan? Tästä mie­len­kiin­toi­ses­ta al­kua­ja­tuk­ses­ta mä­tii esiin päätön kau­hu­jen ta­lo -jännä­ri, jo­ka saa kik­sinsä ih­mis­ten ki­dut­ta­mi­ses­ta. Odo­tuk­set "Pa­nic Room":in kal­tai­ses­ta tun­nel­man ke­hit­te­lystä ovat to­ki alus­ta as­ti täy­sin epä­rea­lis­ti­sia, mut­ta ko­vin ta­sa­pak­suk­si ja me­kaa­ni­sek­si ta­pah­tu­mien kul­je­tus tässä lo­pul­ta me­nee. Mur­to­va­ras­kin on pitkäl­ti si­vus­ta­kat­so­ja ja ajoit­tain ta­ha­ton apu­mies — vas­ta vaih­toeh­toi­nen lop­pu­rat­kai­su tuo mie­heen jo­ta­kin oma­peräi­syyttä.

Kuva, ääni & ekstrat

Voimakkaan rakeinen ja päivänvalossa puhkipoltettu kuva toistaa hämyisät hippaleikit kelvollisesti, mutta jää kauas referenssitasosta. Äänipuolella säikyttelytehosteet liikkuvat vikkelästi tilassa ja dialogi jää tekstiviestimittaan. Ekstroissa iskevämpi vaihtoehtoinen loppu (1 min.), poistettuja kohtauksia (4 min.) ja musiikkivideo. Kaikki ekstrat esitetään HD-muodossa. (IJ)
21/09/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy