Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Apinoiden planeetta - 2 Disc Collector's Edition

Planet of the Apes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 6420614620953

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Bur­to­nin uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti on hämmäs­tyttävän huo­no, hen­getön elo­ku­va, mut­ta ei sentään mikään Batt­le­field Earth.

Bur­to­nin uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti on hämmäs­tyttävän huo­no, hen­getön elo­ku­va, mut­ta ei sentään mikään Batt­le­field Earth.
En­simmäi­nen Api­noi­den pla­neet­ta (1968) tun­tuu mas­kee­rauk­sil­taan, hen­kilöoh­jauk­sel­taan, juo­nel­taan ja la­vas­tuk­sil­taan yli­ver­tai­nen tuo­te. Nyt hen­kilö­hah­mot on lei­kat­tu pah­vis­ta, eivätkä ny­kypäivän tek­nii­kal­la ku­lis­sit ja te­hos­teet saa­vu­ta sen kum­mem­paa uut­ta.
Pier­re Boul­lea tässä on to­ki ta­voi­tel­tu var­sin­kin sa­tii­rin kaut­ta, mut­ta sekään ei oi­kein toi­mi. Hau­kut­tu lop­pu­rat­kai­su on ai­ka on­nis­tu­nut muun­nel­ma Ray Brad­bu­ryn Sound of Thun­de­ris­ta. Suo­men­ta­ja: Krei­kan ta­ru­jen san­ka­ri on suo­mek­si Pe­rik­les.

Kuva, ääni & ekstrat

Audiovisuaalisesti kahden levyn paketti on parasta tasoa. Kuva on virheetön ja ainoa perustelu elokuvan katsomiseksi on panna vahvistin kovalle, sillä ääntä on osattu käyttää hyvin elävästi. Ekstroja riittää: mm. ohjaajan ja säveltäjä Danny Elfmanin omat kommenttiraidat, yli 20 minuuttia kohtauksien takaa kuva kuvassa -toiminnolla. 90 sivua biografioita, DVD-ROM -osiossa kuvataan käsikirjoituksen muuttumista kuvakäsikirjoitukseksi, piilotettu bonus ja kaksi tuntia dokumentteja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy