Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blood Diamond – veritimantti - kahden levyn erikoisjulkaisu

Blood Diamond 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204010EAN: 7321946132888

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Leo­nar­do Di­Cap­rio saat­taa mennä rho­de­sia­lai­ses­ta palk­ka­so­tu­ris­ta noin teo­rias­sa, vaik­ka se on hie­man epäus­kot­ta­vaa.

Leo­nar­do Di­Cap­rio saat­taa mennä rho­de­sia­lai­ses­ta palk­ka­so­tu­ris­ta noin teo­rias­sa, vaik­ka se on hie­man epäus­kot­ta­vaa. Mut­ta elo­ku­va on mah­dol­li­sen tai­det­ta, ja täl­lai­set ai­dat nous­taan yli, jos ta­ri­nas­sa on voi­maa. Blood Dia­mond yllättää, sillä se osaa ku­va­ta Af­ri­kan to­del­li­suut­ta, so­ta­lor­dien toi­min­taa ja val­kois­ten ti­mant­ti­kaup­piai­den häikäi­lemättö­myyttä la­veal­la kan­kaal­la, jon­ka pääl­le piir­retään to­del­li­nen tar­koi­tus: sietämätön toi­min­ta ja vä­ki­val­ta. Mut­ta pa­rem­pi näin päin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita, mutta ei mitään häikäisevää. Kahdella levyllä. Ekstroissa kommenttiraita, virtuaalikartta, DiCaprion henkilökuva, kaksi dokumenttia, musiikkivideo ja traileri. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy