Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pelikaanimuistio

The Pelican Brief 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1993Kesto: 141 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 98717EAN: 5051895020630

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

John Gris­ha­min ro­maa­niin pe­rus­tu­va ker­takäyttöt­ril­le­ri nuo­res­ta la­ki­tie­teen opis­ke­li­jas­ta, jo­ka is­kee mah­ti­mies­ten her­moon teo­rial­laan kah­den Kor­keim­man oi­keu­den tuo­ma­rin mur­han mo­tii­veis­ta.

John Gris­ha­min ro­maa­niin pe­rus­tu­va ker­takäyttöt­ril­le­ri nuo­res­ta la­ki­tie­teen opis­ke­li­jas­ta (Ju­lia Ro­berts), jo­ka is­kee mah­ti­mies­ten her­moon teo­rial­laan kah­den Kor­keim­man oi­keu­den tuo­ma­rin mur­han mo­tii­veis­ta. Kaik­kien tut­tu­jen ja puo­li­tut­tu­jen lio­tes­sa pi­noon jou­tuu hän­kin pa­ke­ne­maan hen­kensä edestä. Ai­noa­na toi­vo­naan hä­nellä on tut­ki­va jour­na­lis­ti (Den­zel Was­hing­ton), jon­ka kaut­ta hän yrittää päästä jul­ki­suu­den tur­viin. (IJ)

Kuva, ääni & ekstrat

Sinänsä kehno trilleri hyötyy suuresti korkean resoluution kuvastaan ja äänestään, joka panee Sandrew:n vanhan DVD-version kampakeraamiselle kaudelle. Ekstroissa traileri. (PS)
13/09/2009
13/09/2009

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy