Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Extras – Statistien 2. tuotantokausi

Extras the complete second series 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 172 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 205793EAN: 6438044149753

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­ta­tis­tien en­simmäistä tuo­tan­to­kaut­ta vai­va­si hie­noi­nen jäyk­kyys, jo­ka ai­heu­tui Kont­to­ri-­sar­jan hur­jas­ta suo­sios­ta.

S­ta­tis­tien en­simmäistä tuo­tan­to­kaut­ta vai­va­si hie­noi­nen jäyk­kyys, jo­ka ai­heu­tui Kont­to­ri-sar­jan hur­jas­ta suo­sios­ta. Nyt­tem­min on­gel­ma kor­jaan­tui, ja näyt­te­lijän ap­pois­ta ar­kea ku­va­taan nyt va­pau­tu­neem­min. Kat­so­ja mei­naa to­sin mennä to­sin kuo­lioon.
Näin ol­len toi­nen kau­si on­nis­tuu pa­rem­min. Myös ca­meot on­nis­tu­vat jo­pa aiem­paa pa­rem­min(mm. Ro­bert de Ni­ro, Da­niel Radc­lif­fe, Da­me Dia­na Rigg). Kun sar­jan kat­soo le­vyltä, niin vat­sanvään­teet ovat ko­vil­la. Jo­ku ra­ja täy­tyi­si pan­na myötähä­peän tun­teel­le. Kau­den alus­sa ty­ki­tetään to­sis­saan, kun­nes kat­so­ja­par­kaa hie­man ar­mah­de­taan so­fis­ti­koi­tu­neem­mil­la tee­moil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-tason kuva näyttää välillä turhan rakeiselta. Pahin esimerkki on Ian McKellen –jakso, joka on liki luokaton. Stereo-ääniraita toistaa dialogin selkeästi. Kahden levyn laitoksessa toinen levy on pyhitetty todellisille ekstroille: Nigelin teippaus jatkuu 29 min, ylijäämäotoksia 9 min. ja dokumentit jokaisesta jaksosta (108 min.). Jälkimmäiset ovat miltei yhtä hauskat kuin itse valmiit ohjelmat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy