Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cyborg

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kär­si­mys ei ole on­nek­si pitkä.

Kär­si­mys ei ole on­nek­si pitkä. Lef­fa lop­puu n. 79 mi­nuu­tis­sa, jos ei kat­so ve­ny­tet­tyjä lop­pu­teks­tejä. Ällöttävää vä­ki­val­taa K18-e­lo­ku­vas­sa. Jean Clau­de van Dam­men roo­li­ni­mi on Gib­son Ric­ken­bac­ker: kä­si­kir­joi­tuk­sen on taa­tus­ti teh­nyt ki­ta­ra­fe­ti­sis­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen, silti terävä kuva. Tosin efektikohtauksissa tarjolla on aikamoista suttua. Cyborg-naisen ottaessa päästään peruukkia kuvan taso on suorastaan ala-arvoinen. Traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Albert Pyun
Pääosissa: Jean-Claude Van Damme
Tarina: Kitty Chalmers
Kuvaus: Philip Alan Waters
Musiikki: Kevin Bassinson

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy