Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Devil's Backbone

El Espinoza del Diablo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Nuo­ri poi­ka jou­tuu Es­pan­jan sisäl­lis­so­dan ai­ka­na or­po­ko­tiin, jos­sa kum­mit­te­lee.

Nuo­ri poi­ka jou­tuu Es­pan­jan sisäl­lis­so­dan ai­ka­na or­po­ko­tiin, jos­sa kum­mit­te­lee.
Lap­suu­den vint­ti- ja kel­la­ri­pel­ko­ja hyytäväs­ti hyö­dyntävä kau­hue­lo­ku­va on tun­nel­mal­taan elo­ku­van The Ot­hers si­sar­teos, jo­ka laa­je­nee fi­lo­so­fi­sel­la ot­teel­laan gen­ren ul­ko­puo­lel­le. Oh­jaa­ja­na tur­han aliar­vos­te­tun Mi­mi­cin te­kijä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aika tiukasti rajatulta, mutta muuten laadukkaalta. Luihin ja ytimiin kaikista kaiuttimista uppoava ääniraita toistuu nautittavasti. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu biografiat, kommenttiraita, 19 min. dokumentti, 11 min. juoksutus storyboardia elävän kuvan vieressä ja 3 min. tehoste-esittelyä. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy