Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Split

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083121570

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuu­den­nen ais­tin ja Kylän jäl­keen koh­ti un­ho­laa mat­kan­nut yllä­tys­ten mies M. Night Shya­ma­lan pa­laa omin­ta­kei­sel­la kau­hujännä­rillä, jos­sa kol­me tei­ni­tyttöä jou­tuu mo­ni­per­soo­nai­sen mur­ha­mie­hen van­geik­si.

Kuu­den­nen ais­tin ja Kylän jäl­keen koh­ti un­ho­laa mat­kan­nut yllä­tys­ten mies M. Night Shya­ma­lan pa­laa omin­ta­kei­sel­la kau­hujännä­rillä, jos­sa kol­me tei­ni­tyttöä jou­tuu mo­ni­per­soo­nai­sen mur­ha­mie­hen (Ja­mes McA­voy) van­geik­si. Hen­kilöl­li­syys ker­ral­laan esiin nou­se­vat per­soo­nat pe­taa­vat tietä to­del­li­sen mons­te­rin tu­loon.
Y­li­luon­nol­li­suu­den kans­sa flirt­tai­le­va kau­hujännä­ri on kou­kul­taan tuo­re ja ot­teel­taan asiaan­kuu­lu­van ah­dis­ta­va ta­paus. Ja­mes McA­voy te­kee hyvää jäl­keä mo­ni­ta­hoi­ses­sa roo­lis­saan, jo­ka ei ai­noas­taan ole mys­tee­rin pe­lin­ra­ken­ta­ja vaan ko­ko jouk­kue it­sessään. Ver­rat­tain tuo­reel­la ot­teel­la eri per­soo­niin suh­tau­tu­van tril­le­rin suu­rin yllä­tys on sil­ti sen jäl­kinäytös, jo­ka lu­paa Shya­ma­la­nin läh­tevän yk­sin Mar­ve­lin perään omaa Kos­ta­jat-kaa­no­niaan ra­ken­ta­maan.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on vivahteikkaan kylmäsävyinen ja viiltävän terävä. Ihon huokoisiin asti menevä toisto antaa kauheille tapahtumille epämukavan välittömän tunnun, joten kyse on tasokaasta 4K-kuvasta. Kaikesta päätellen digitaalisesti kuvattu elokuva on sekä kuvattu että masteroitu 4K-tasossa, joten kyse on aidosta 4K-kuvasta.

Ekstrat

Itse 4K-version levy on ekstraton, mutta boksista löytyy myös HD-versio omalla levyllään. HD-version ekstroissa vaihtoehtoinen loppu, poistettuja kohtauksia, making of ja koosteet Shyamalanista ja McAvoysta. (IJ)
07/08/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy