Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaikki pelissä

Against All Odds 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jeff Brid­ges esit­te­lee six­pac­kiaan ko­ke­nee­na jenk­ki­fu­taa­ja­na.

Jeff Brid­ges esit­te­lee (sil­lois­ta) six­pac­kiaan ko­ke­nee­na jenk­ki­fu­taa­ja­na. Rac­hel Ward tih­kuu ero­tiik­kaa. Mo­der­nin mus­tan elo­ku­van sä­vyjä ta­voi­tel­laan. Kau­nii­ta mai­se­mia tu­ris­ti-Mek­si­kos­ta. Sur­kei­ta len­to­pal­loi­li­joi­ta Ka­li­for­nian ran­noil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Bonuksena liki 10 poistettua kohtausta, biografiat, kaksi musavideota, traileri ja ohjaajan kommentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy