Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Resident Evil: Retribution

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MVC 3D 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162301578

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va jat­kuu pe­riaat­tees­sa sau­mat­to­mas­ti — vai pitäi­sikö sa­noa tai­te­sau­mal­la — edel­li­so­sas­ta, mut­ta huk­kaa edel­lis­ker­ran hyvän vyö­ry­tys­mo­men­tin ja fii­lik­sen.

E­lo­ku­va jat­kuu pe­riaat­tees­sa sau­mat­to­mas­ti — vai pitäi­sikö sa­noa tai­te­sau­mal­la — edel­li­so­sas­ta, mut­ta huk­kaa edel­lis­ker­ran hyvän vyö­ry­tys­mo­men­tin ja fii­lik­sen. Nyt kaik­ki on ko­vin unis­ta, etäistä ja mo­neen ker­taan vai­vat­tua ka­maa. Idea ih­mis­si­mu­laa­tiois­ta on hyvä, mut­ta tässä huo­nos­ti käy­tet­ty. Hy­vin suo­ra­vii­vai­ses­ti tie­to­ko­ne­pe­limäi­sinä mi­nie­pi­so­dei­na to­tu­tet­tu elo­ku­va on suun­nil­len yhtä us­kot­ta­va kuin Iron Sky, mut­ta vä­hemmällä huu­mo­ril­la ja hi­tu­sen pa­rem­mil­la te­hos­teil­la. Us­ko­ma­ton­ta sil­li­sa­laat­tia, jo­ta ei voi par­haim­mal­la tah­dol­la­kaan kut­sua elo­ku­vak­si.

Kuva & ääni

Aito, mutta monin paikoin feikiltä kalskahtava tilakuva on tämän ainoa valtti. Vähemmän fantastiset miljööt Nykistä Moskovaan toimivat asiallisesti, mutta pikselikakut ei niinkään. Alun pitkä uusinta edelliselokuvasta näyttää erittäin hyvältä varsinkin ensimmäisellä esityskerralla takaperin nähtynä ja zombieneukkuarmeija on myös passelia silmäkarkkia, mutta muutoin anti on turhan abstraktia budjettikamaa.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, mokia ja sarja koosteita. (IJ)
01/02/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy