Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Star Trek X - Nemesis

Star Trek Nemesis 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 105667EAN: 7332431994805

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kap­tee­ni Jean-­Luc Pi­card ot­taa yh­teen nuo­ren kloo­nin­sa kans­sa.

Kap­tee­ni Jean-Luc Pi­card (Pat­rick Stewart) ot­taa yh­teen nuo­ren kloo­nin­sa kans­sa. Pa­nok­se­na on tie­tys­ti maa­pal­lon tu­hou­tu­mi­nen.
Koh­tuul­li­sen yllä­tyk­sel­li­nen osa, mut­ta sil­ti kes­ki­ta­soa ko­ko kaa­no­nis­sa. Lop­pu on ai­ka jän­nittävä.
Lo­pus­sa juo­daan vuo­den 2267 Châ­teau Pi­car­dia, mut­ta ap­pel­laa­tio jää nä­kemättä. Elo­ku­va teh­tiin aluk­si 45 mi­nuut­tia pi­demmäk­si, jo­ten Spe­cial Edi­tion voi ol­la mie­len­kiin­toi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva piirtää henkilöt ja tehosteet tyylikkäästi ja virheettä. Myös miljöö vaikuttaa vähemmän muoviselta kuin alkupään TNG-elokuvissa. Äänimaailma luo hyvin tunnelmaa ja levittäytyy mukavasti tilaan. Ekstroissa kolme kommenttiraitaa, tietopankki, poistettuja kohtauksia, teaser (HD), traileri (HD) ja kokoelma koosteita. (PS/IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy