Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Star Trek X - Nemesis

Star Trek Nemesis 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 105667EAN: 7332431994805

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kap­tee­ni Jean-­Luc Pi­card ot­taa yh­teen nuo­ren kloo­nin­sa kans­sa.

Kap­tee­ni Jean-Luc Pi­card (Pat­rick Stewart) ot­taa yh­teen nuo­ren kloo­nin­sa kans­sa. Pa­nok­se­na on tie­tys­ti maa­pal­lon tu­hou­tu­mi­nen.
Koh­tuul­li­sen yllä­tyk­sel­li­nen osa, mut­ta sil­ti kes­ki­ta­soa ko­ko kaa­no­nis­sa. Lop­pu on ai­ka jän­nittävä.
Lo­pus­sa juo­daan vuo­den 2267 Châ­teau Pi­car­dia, mut­ta ap­pel­laa­tio jää nä­kemättä. Elo­ku­va teh­tiin aluk­si 45 mi­nuut­tia pi­demmäk­si, jo­ten Spe­cial Edi­tion voi ol­la mie­len­kiin­toi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva piirtää henkilöt ja tehosteet tyylikkäästi ja virheettä. Myös miljöö vaikuttaa vähemmän muoviselta kuin alkupään TNG-elokuvissa. Äänimaailma luo hyvin tunnelmaa ja levittäytyy mukavasti tilaan. Ekstroissa kolme kommenttiraitaa, tietopankki, poistettuja kohtauksia, teaser (HD), traileri (HD) ja kokoelma koosteita. (PS/IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy