Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Roommate

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 265068EAN: 5051160284477

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Minka Kelly ja Leighton Meester ovat kämppiksiä
Minka Kelly ja Leighton Meester ovat kämppiksiä
Billy Zane istuu hyvin muotiproffan rooliin
Billy Zane istuu hyvin muotiproffan rooliin
Cam Gigandet ja Minka Kelly riiustelevat piinaajasta huolimatta
Cam Gigandet ja Minka Kelly riiustelevat piinaajasta huolimatta

Elokuva

Nuo­ri opis­ke­li­ja­tyttö saa huo­ma­ta, että viat­to­ma­no­loi­sel­la kämp­pik­sellä ei ole kaik­ki ko­to­na.

Nuo­ri opis­ke­li­ja­tyttö (Min­ka Kel­ly) saa huo­ma­ta, että viat­to­ma­no­loi­sel­la kämp­pik­sellä (Gos­sip Girl -sar­jan Leigh­ton Mees­ter) ei ole kaik­ki ko­to­na. Epä­ter­veel­li­sen fik­saa­tion ke­hittä­nyt kämp­pis te­kee kaik­ken­sa sekä suo­jel­lak­seen, että omiak­seen kiin­ty­myk­sensä koh­teen — ai­van ku­ten gen­re vaa­tii­kiin.
Lä­peensä ge­nee­ri­nen, mut­ta au­dio­vi­suaa­li­ses­ti ilah­dut­ta­van huo­li­tel­tu jännä­ri tar­joaa kai­ken mitä lu­paa. Ku­vas­to käy mo­ni­puo­li­ses­ti lä­pi vaa­dit­tu­ja koh­tauk­sia selän ta­ka­na tir­kis­te­lystä pa­kol­li­seen suih­ku­koh­tauk­seen. Minkään­lais­ta pe­lon il­ma­pii­riä ei kui­ten­kaan pää­se missään vai­hees­sa syn­tymään, jo­ten lop­pu­tu­los­ta voi­nee pitää var­sin deit­tiystäväl­li­senä peh­mojännä­rinä. Lop­puyh­tee­no­ton tap­po mat­to­veit­sen sen­tin­pi­tui­sellä terällä pistämällä on­kin sit­ten jo ko­ko­lail­la nau­ret­ta­va lop­pu­ke­ven­nys.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on terävä, sävykäs ja sliipattu kuin suuren rahan meikkimainos. Ehdoton terävyys uhrataan tosinaan taiteellisten mieltymysten vuoksi, mutta teknistä tasoa ei käy moittiminen. Soittolistamainen ääniraita hoitaa tonttinsa hyvin ja nousee paikoin tyylipuhtaan geneerisestä annista myös hivenen sielukkaammalle tasolle.

Ekstrat

Ekstroissa nettipohjainen triviaraita, keskinkertainen ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (6 min.), hypettävä making of (9 min.) ja koosteet näyttelijävalinnoista (5 min.) ja puvustuksesta (4 min.). Poistettuja kohtauksia lukuun ottamatta ekstrat esitetään HD-muodossa. (IJ)
29/08/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy