Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Madagascar 3: Europe's Most Wanted - 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MVC 3D 1.78
Ääniraita: Dolby TrueHD7.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7332505004126

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Us­ko­ma­ton­ta, mut­ta tot­ta: maail­maa ko­tia et­sien kiertä­vien eläin­ten seik­kai­lun toi­nen­kin jat­ko-o­sa pitää ta­pah­tu­mat tuo­rei­na ja tun­nel­man ka­tos­sa.

Us­ko­ma­ton­ta, mut­ta tot­ta: maail­maa ko­tia et­sien kiertä­vien eläin­ten seik­kai­lun toi­nen­kin jat­ko-o­sa pitää ta­pah­tu­mat tuo­rei­na ja tun­nel­man ka­tos­sa. Nyt mennään sir­kus­seu­rueen mu­ka­na Mo­na­cos­ta Roo­maan ja edel­leen Lon­toon kaut­ta New Yor­kiin Cir­que du So­lei­lin hen­gessä. Help­po­jen nau­ru­jen ja rön­syi­levän ko­hel­luk­sen si­jaan lu­vas­sa on jäl­leen hämmäs­tyttävän vir­keä ja hyvän­tuu­li­nen sir­kus, jo­ka ei juu­ri su­van­to­ja löydä.

Kuva

Poikkeuksellisen rohkeasti tilaan levittäytyvä 3D-kuva on upeassa vedossa oltiinpa sitten sirkusteltan psykeedelisissä pyörteissä tai milloin minkäkin kaupungin katuja pitkin säntäilemässä. Tilavaikutelma on alati läsnä eikä kankaalta eteenpäin työntyviäkään tehosteita ole pelätty hyödyntää, mutta kokonaisuus on silti ihastuttavan ehyt ja ilmava. Muutoinkin kuvanlaadullisesti on kyse referenssitasosta, sillä jälki ei ole ainoastaan huolitellun ilmeikästä vaan myös veitsenterävää ja rikkaan värikylläistä.

Ääni

Äänipuolella rytmi vetää mukanaan ja tilavaikutelmakin täyttää odotukset. Suomenkielinen dubbaus kuullaan DD5.1 kun taas alkuperäinen ääniraita on taltioitu häviöttömänä Dolby True HD 7.1 raitana.

Ekstrat

Itse 3D-versio on ekstraton, mutta omalla levyllään mukana seuraava 2D-versio sisältää ohjaajien kommenttiraidan, animointityötä valottavan kuva-kuvassaraidan, triviaraidan, poistettuja kohtauksia, musiikkikoosteen, näyttelijöiden haastatteluita, pelin ja koosteen kuvauksista. (IJ)
27/01/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy