Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aaveet

Phantoms 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.83*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Dean Koont­zin ro­maa­niin ja kä­si­kir­joi­tuk­seen pe­rus­tu­va kau­his­te­lu.

Dean Koont­zin ro­maa­niin ja kä­si­kir­joi­tuk­seen pe­rus­tu­va kau­his­te­lu. Kylä on tyh­jen­ty­nyt. Ou­dot voi­mat vai­kut­ta­vat ja Pe­ter O'­Too­len tie­de­mies us­koo asial­la ol­leen otuk­sen, ikiai­kai­sen vi­hol­li­sen, jo­ka on jou­tes­saan hä­vittä­nyt mayat ja hir­mu­lis­kot.
Ros­kaa. Mat­kii John Car­pen­te­rin The Thin­giä ja H.P. Lo­vec­raf­tin Ct­hul­hu-my­to­lo­giaa hä­peämättömäs­ti. Oi­keus­ju­tun paik­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat sitä vastoin kunnossa. Biografeja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy