Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Robin ja Marian

Robin and Marian 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nai­nen, uu­si näkö­kul­ma san­ka­rin töi­den jäl­kei­seen ai­kaan, kun hur­me ja hur­mio ovat taak­se jää­nyttä elämää.

Har­vi­nai­nen, uu­si näkö­kul­ma san­ka­rin töi­den jäl­kei­seen ai­kaan, kun hur­me ja hur­mio ovat taak­se jää­nyttä elämää. Aliar­vos­tet­tu, brit­ti­tuo­tan­toa. Aud­rey Hep­burn saa­tiin hou­ku­tel­tua Sean Con­ne­ryn rin­nal­le.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy