Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Robin Hood

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

1970-­lu­vun al­kua ei pi­detä minään Dis­ney-a­ni­maa­tion kul­ta-ai­ka­na.

1970-lu­vun al­kua ei pi­detä minään Dis­ney-a­ni­maa­tion kul­ta-ai­ka­na. Ro­bin Hoo­din­kin ta­ru on hy­vin ru­tii­ni­no­mais­ta jäl­keä, jos­sa Vii­dak­ko­kir­jan tyy­liä siir­ret­tiin yk­sin­ker­tais­taen uu­teen miljöö­seen.
Kes­ki­ta­son ku­va, jo­ka kär­sii hie­noi­ses­ta ku­va­ko­hi­nas­ta. Hie­man vai­su on ää­ni­rai­ta­kin. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 9 min. tai­de­gal­le­ria, pe­li, Oo-de-lail­ly -sing-a­long sekä 8 min. ly­hyt­fil­mi Kun­niak­si ai­kain men­neit­ten (1933), jol­loin Hes­su­kin oli vielä Goo­fyn si­jaan Dip­py Dawg.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy