Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sky Captain and the World of Tomorrow – 2 Disc Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 111218EAN: 5706132362942

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­mit­ta­ja Pol­ly Per­kins tut­kii huip­pu­tie­de­mies­ten ka­toa­mis­ta ja pal­jas­taa syyl­li­sek­si maail­man her­ruut­ta ta­voit­te­le­van Dr. To­ten­kop­fin.

Toi­mit­ta­ja Pol­ly Per­kins (Gwy­neth Palt­row) tut­kii huip­pu­tie­de­mies­ten ka­toa­mis­ta ja pal­jas­taa syyl­li­sek­si maail­man her­ruut­ta ta­voit­te­le­van Dr. To­ten­kop­fin. Jät­tiläis­hir­viöt hyökkäävät, ja apuun su­jah­taa anak­ro­nis­ti­sil­la apuvä­li­neillä va­rus­tet­tua Spit­fi­reä (am­fi­bio­mal­li!) oh­jaa­va Sky Cap­tain (Ju­de Law).
Ret­roi­lu, Sun­day Ma­ti­nee -lef­fat, vik­to­riaa­ni­set klas­si­set seik­kai­lut ja 1930-lu­vun seik­kai­lu­sar­ja­ku­vat yh­dis­tyvät haus­kal­la ta­val­la Sky Cap­tai­nis­sa. Lop­pu­jen lo­puk­si re­sep­ti on sa­ma kuin Täh­tien so­dis­sa, mut­ta esi­ku­vien käyttö on vie­ty ää­rimmäi­sen selväk­si.
Mitäpä muu­ta tämä on kuin Alex Ray­mon­din Flash Gor­don -sar­ja­ku­vaa yh­dis­tet­tynä H.G. Well­sin Maail­mo­jen so­taan kie­li pos­kel­la ja di­gi­tek­nii­kan kei­noin?
E­lo­ku­va sai vai­kut­tei­ta myös Alan Moo­ren ja Ke­vin O’­Neil­lin sar­ja­ku­vas­ta Her­ras­mies­lii­ga, jo­ka lie­nee tällä sa­ral­la ylittämätön tuo­tos. Ikävä kyllä suu­ri yleisö ei näistä elo­ku­va­so­vi­tuk­sis­ta ole juu­ri­kaan pitä­nyt. Kat­so­ja ei ha­lua ih­me­tellä kum­mal­li­sia kään­teitä. Mo­nen sie­lus­sa asuu pie­ni in­sinöö­ri, jo­ka on pe­rin juu­rin to­sik­ko.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kahdella levyllä. Ekstroissa kommenttiraita, kaksi poistettua kohtausta, 28+23+8 min. dokumentit, 3 min. hupiotoksia ja kolme traileria. Takakannessa ilmoitetaan väärä NTSC-aika. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy