Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

We Own the Night

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205766EAN: 641575030773

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kors­keas­ta ni­mestään huo­li­mat­ta kai­kin puo­lin kes­ki­ver­to We Own the Night ker­too newyor­ki­lai­sen po­lii­si­su­vun mus­tan lam­paan ra­jan­ve­dos­ta.

Kors­keas­ta ni­mestään huo­li­mat­ta kai­kin puo­lin kes­ki­ver­to We Own the Night ker­too newyor­ki­lai­sen po­lii­si­su­vun mus­tan lam­paan (Joa­quin Phoe­nix) ra­jan­ve­dos­ta. Työ me­nes­tyvänä yö­ker­ho­ma­na­ge­ri­na su­juu kuin tans­si, kun ei suu­ria huo­li, mitä ra­hoit­ta­jan taus­tal­ta löy­tyy. Mut­ta puo­li on lo­pul­ta va­lit­ta­va, kun mui­ta vaih­teoh­to­ja ei jä­tetä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni: ei aihetta suurempaan juhlaan saati pettymykseen. Ekstroissa 56 min. dokumentti ja traileri. (PS)
08/12/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy