Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

We Own the Night

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205766EAN: 641575030773

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kors­keas­ta ni­mestään huo­li­mat­ta kai­kin puo­lin kes­ki­ver­to We Own the Night ker­too newyor­ki­lai­sen po­lii­si­su­vun mus­tan lam­paan ra­jan­ve­dos­ta.

Kors­keas­ta ni­mestään huo­li­mat­ta kai­kin puo­lin kes­ki­ver­to We Own the Night ker­too newyor­ki­lai­sen po­lii­si­su­vun mus­tan lam­paan (Joa­quin Phoe­nix) ra­jan­ve­dos­ta. Työ me­nes­tyvänä yö­ker­ho­ma­na­ge­ri­na su­juu kuin tans­si, kun ei suu­ria huo­li, mitä ra­hoit­ta­jan taus­tal­ta löy­tyy. Mut­ta puo­li on lo­pul­ta va­lit­ta­va, kun mui­ta vaih­teoh­to­ja ei jä­tetä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni: ei aihetta suurempaan juhlaan saati pettymykseen. Ekstroissa 56 min. dokumentti ja traileri. (PS)
08/12/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy