Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Disappearance of Alice Creed

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 238290EAN: 5706130583844

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ar­voi­tuk­sel­li­sen vähäe­lei­ses­ti ja ai­kei­taan pan­ta­ten ete­nevä jännä­ri kah­des­ta brit­ti­mie­hestä, jot­ka kaap­paa­vat mil­jonää­rin tyttä­ren lun­nai­ta vas­taan.

Ar­voi­tuk­sel­li­sen vähäe­lei­ses­ti ja ai­kei­taan pan­ta­ten ete­nevä jännä­ri kah­des­ta brit­ti­mie­hestä, jot­ka kaap­paa­vat mil­jonää­rin tyttä­ren lun­nai­ta vas­taan. Pääo­sin tuu­nat­tuun ker­ros­ta­lo­huo­neis­toon si­joit­tu­va ta­ri­na on­nis­tuu säi­lyttämään ka­tu-us­kot­ta­van asen­teen lop­puun as­ti ja vä­hi­tel­len avau­tu­va juo­ni twis­taa se­kin erittäin hy­vin. Elo­ku­va saa myös ylimääräistä ajan­koh­tai­suu­sar­voa näin Her­li­nin kid­nap­pauk­sen jäl­ki­mai­nin­geis­sa, vaik­ka ta­pah­tu­mil­la on­kin sinällään hy­vin vähän yh­teistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Molemmat liikkuvat minimalistisella linjalla, mutta uskottavasti ja hyvin tunnelmaa luoden. Ekstroissa suppea making of -dokumentti (12 min.). Saatavilla myös DVD ja DVD+Blu-ray -kombo. (IJ)
07/01/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy