Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Middle of Nowhere

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 243518EAN: 6438044267853

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pien­kau­pun­gin nuo­ri­son ar­kielämää kat­sas­te­le­va Midd­le of Now­he­re osoit­tau­tuu ih­mis­ten han­ka­lis­ta lähtö­koh­dis­ta huo­li­mat­ta hyvän­tah­do­ne­lo­ku­vak­si.

Pien­kau­pun­gin nuo­ri­son ar­kielämää kat­sas­te­le­va Midd­le of Now­he­re osoit­tau­tuu ih­mis­ten han­ka­lis­ta lähtö­koh­dis­ta huo­li­mat­ta hyvän­tah­do­ne­lo­ku­vak­si.
Hant­ti­hom­mia, huu­me­hom­mia, äk­ki­ra­kas­tu­mis­hom­mia, tei­nie­lo­ku­vien pe­rus­hom­mia. Kes­kus­te­lu ei lo­pul­ta yllä ai­van ase­tel­mien lu­paa­mal­le ta­sol­le. Näin laa­duk­kaal­la esiin­tyjä­jou­kol­la sai­si ai­kaan muu­ta­kin kuin tylsäs­ti ete­nevän nuor­ten hö­pinöin­nin.
Gos­sip Girl- ja OC-täh­ti Wil­la Hol­lan­dis­sa on ai­nes­ta ai­ka­kau­den tei­ni­sen­saa­tiok­si. Eikä ai­noas­taan ul­kois­ten avu­jen­sa vuok­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva, hempeä väritys. Aurinko polttaa nätisti. Tummissa ruuduissa havainnot sakkaantuvat. Heikko äänentoisto, volume-nappia joutuu kiertämään. Ei lisiä. (VA)
16/07/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy