Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

The Half of it

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2020Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.4
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­le­gan­tin omin­ta­kei­nen ja herkkä draa­ma pik­ku­kau­pun­gin tytöstä, jo­ka aut­taa luok­ka­ka­ve­riaan voit­ta­maan tytön epä­ta­val­li­sin seu­rauk­sin.

E­le­gan­tin omin­ta­kei­nen ja herkkä draa­ma pik­ku­kau­pun­gin tytöstä, jo­ka aut­taa luok­ka­ka­ve­riaan voit­ta­maan tytön epä­ta­val­li­sin seu­rauk­sin. Jo alun­pe­rin mut­ki­kas ku­vio me­nee mah­dot­to­mak­si vii­meistään kun mo­lem­mat hok­saa­vat ole­van­sa ihas­tu­nei­ta sa­maan tyttöön, mut­ta tätäkään ei kä­si­tellä ta­va­no­mai­sen kli­sei­sin kään­tein.
Näppäräs­ti kynäil­ty pie­ni elo­ku­va ei yritä vain pyö­rittää ta­va­no­mais­ta ih­mis­suh­de­pi­ruet­tia ja si­vellä pääl­le te­ko­fik­su­ja ha­vain­to­ja elämästä. Eikä elo­ku­va liioin tyy­dy ole­maan vain yh­den räväkän jip­pon­sa sen­saa­tio­ha­kui­nen li­pun­kan­ta­ja. Ajan ja aja­tuk­sen kaut­ta avau­tu­va rau­hal­li­nen draa­ma yltää lup­sa­kan kos­ket­ta­vak­si ker­to­muk­sek­si, jo­ka ka­ris­taa kai­ken kyy­ni­syy­den ja skep­ti­syy­den tai­pa­leen var­rel­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja ääni. Vähäeleisesti, mutta kauniisti rakentuva miljöö toistuu elävästi ja ääniraita satunnaista musiikkia myöten puhtaan soljuvasti. (IJ)
10/08/2020

Tekijät

Ohjaaja: Alice Wu
Pääosissa: Leah Lewis Daniel Diemer Alexxis Lemire
Tarina: Alice Wu
Kuvaus: Greta Zozula
Musiikki: Anton Sanko

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy