Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Metro

Tuhannen tilanteen mies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ed­die Murp­hyn yri­tys hi­vut­tau­tua va­ka­vam­piin roo­lei­hin.

Ed­die Murp­hyn yri­tys hi­vut­tau­tua va­ka­vam­piin roo­lei­hin. Axel Fo­leyltä muu­ta­man vin­kin ge­neet­ti­senä pe­rimänään saa­nut po­lii­sin pat­ti­ti­lan­tei­den luot­to­mies, am­mat­ti­neu­vot­te­li­ja Scott Ro­per (Murp­hy), jou­tuu ko­van pai­kan eteen, kun hä­nen tyttöystävänsä jou­tuu bru­taa­lin psy­ko­paa­tin kou­riin.
Ti­lan­tees­sa, jos­sa suk­ke­la suu ei riitäkään, hän jou­tuu tur­vau­tu­maan pait­si ai­kai­sem­paa ko­vem­piin ot­tei­siin, myös uu­ni­tuo­reen pa­rin­sa (Mic­hael Ra­pa­port) apuun.

Kuva, ääni & ekstrat

Tusinaviihdettä teknisesti hienolla levyllä, mutta jälleen kerran tyystin ilman minkäänlaisia lisukkeita. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Thomas Carter
Pääosissa: Eddie Muprhy
Tarina: Randy Feldman
Kuvaus: Fred Murphy
Musiikki: Steve Porcaro

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy