Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

About Time

Oli aikakin 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5050582937206

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Huo­let­to­man ki­mu­rant­ti brit­ti­ko­me­dia pa­ri­kymp­pi­sestä po­jas­ta, jon­ka elämä mul­lis­tuu täy­sin kun hän kuu­lee isältään, että su­vun mie­hillä on ää­rimmäi­sen har­vi­nai­nen ky­ky elää elämänsä vai­hei­ta uu­del­leen.

Huo­let­to­man ki­mu­rant­ti brit­ti­ko­me­dia pa­ri­kymp­pi­sestä po­jas­ta, jon­ka elämä mul­lis­tuu täy­sin kun hän kuu­lee isältään, että su­vun mie­hillä on ää­rimmäi­sen har­vi­nai­nen ky­ky elää elämänsä vai­hei­ta uu­del­leen. Tai­to mat­kus­taa ajas­sa edes­ta­kai­sin so­vel­tuu luon­nol­li­ses­ti hy­vin tyttö­jen oik­ku­jen sel­vit­te­le­mi­seen, mut­ta pi­demmällä tähtäi­mellä vat­vo­mi­nen voi yhtä hel­pos­ti joh­taa myös on­gel­miin.
Her­kul­li­sen epä­ta­val­li­nen — ja sa­mal­la hy­vin eng­lan­ti­lai­nen — ro­mant­ti­nen ko­me­dia saa ai­ka­mat­kai­lun tun­tu­maan täy­sin ar­ki­sel­ta tem­pauk­sel­ta ja on­nis­tuu luo­maan haus­kan eri­lai­sen rak­kaus­ta­ri­nan Domh­nall Glee­so­nin ja Rac­hel McA­dam­sin vä­lil­le. Suu­ret lin­jat me­nevät pe­rin­tei­den mu­kaan, mut­ta asen­ne on ihas­tut­ta­va, hah­mot lä­peensä symp­pik­siä ja pie­net het­ket pe­rin oi­val­ta­via.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Runsaissa ekstroisssa lupsakka tekijöiden kommenttiraita (ohjaaja ja näyttelijät Domhnall Gleeson, Bill Nighy, Vanessa Kirby, Lydia Wilson ja Tom Hollander), poistettuja kohtauksia ohjaajan alustuksin (16 min.), mokia (3 min.), Ellie Gouldingin musiikkivideo ja neljä koostetta (yht. 20 min.). (IJ)
24/05/2014

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy