Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hard Times

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Columbia TriStarKuva:
2.33/1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia TriStar) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­har­les Bron­so­nin vah­vin roo­li Huu­li­harp­pu­kos­ta­jan jäl­keen.

C­har­les Bron­so­nin vah­vin roo­li Huu­li­harp­pu­kos­ta­jan jäl­keen. Pu­la-a­jan nyrk­kei­lyä New Or­lean­sis­sa il­man hans­ko­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva letterboxatuksi. Iskut läsähtävät ilman kuutta kanavaakin aivan tehokkaasti. Saattaa olla leikattu, koska eräät opukset sanovat tämän kestävän pari minuuttia pitempään. Traileri. Nelisivuinen triviavihko. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy