Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spy Kids 2 - Kadotettujen unelmien saari

Spy Kids 2 - The Island of Lost Dreams 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­sio­saa pa­rem­pi, mut­tei suin­kaan elo­ku­va­na, vaan tuo­tan­to­te­kijöi­densä vuok­si.

En­sio­saa pa­rem­pi, mut­tei suin­kaan elo­ku­va­na, vaan tuo­tan­to­te­kijöi­densä vuok­si. Te­hos­teet ovat mie­li­ku­vi­tuk­sel­li­sia ja sa­la­peräistä saar­ta asut­ta­vat otuk­set haus­ko­ja hah­mo­ja. Luu­ran­ko­tais­te­lu on to­sin to­teu­tet­tu jo liian usein. Ker­too va­koi­luor­ga­ni­saa­tio OSS:n jun­nu­va­koo­jis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Dubattu suomeksi, mutta alkuperäinen lienee luku- ja kielitaitoisten mieleen. Ekstroihin on tallennettu mielenkiintoinen 10 min. dokumentti, jossa ohjaaja paljastaa, kuinka saadaan näyttävää jälkeä halvalla, poistettuja kohtauksia, kommenttiraita, 7 min. stunteista, musiikkivideo, kahdeksan poistettua kohtausta kommentein, 3 min. junnujen käyttämistä laitteista, kuusi kohtausta kulissien takaa nähtynä, 22 min. Päivä junnuvakoojan elämästä, 5 min. Koulu kansallispuistossa, kaksi kuvagalleriaa ja peli. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy