Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Birds

Linnut 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1963Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Or­ni­to­lo­gien lem­pie­lo­ku­va ei ol­lut ai­koi­naan Psy­koon ver­rat­ta­va ta­paus, mut­ta muut­ti kau­hue­lo­ku­van suun­nan: näyttäväm­piin te­hos­tei­siin pi­ti pyr­kiä.

Or­ni­to­lo­gien lem­pie­lo­ku­va ei ol­lut ai­koi­naan Psy­koon ver­rat­ta­va ta­paus, mut­ta muut­ti kau­hue­lo­ku­van suun­nan: näyttäväm­piin te­hos­tei­siin pi­ti pyr­kiä.
So­no­man Bo­de­ga Bays­sa (pai­kal­la toi­mii ny­kyään Ra­ven­swoo­din vii­niyh­tiö) ih­mi­siä ah­dis­te­le­vat lin­nut tun­tu­vat en­tistä enemmän sym­bo­li­sem­mil­ta: elo­ku­vas­ta tu­lee mie­leen Sha­kes­pea­ren Myrs­ky-näy­telmä nais­ten näkö­kul­mas­ta, omis­tus­ha­lu ja mus­ta­suk­kai­suus li­hal­lis­tu­vat lin­tu­jen tuo­ma­na uh­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen, kuvakohinainen. Laajakuvaa (1.85:1) on raa'asti kropattu sivuilta. Monoraita täyttää tehtävänsä. 80 min. dokumentti, poistettu kohtaus ja vaihtoehtoloppu käsikirjoituksena ja storyboardeina, Tippi Hedrenin 10 min. koenauha ja 3 min. yhtiön uutisfilmiä, kuvagalleria ja traileri. Boksissa on lisäksi triviavihko ja bonuslevy: Vertigo Collector's Edition (anamorfinen 1.81:1/DD51), joka on identtinen vuonna 2000 julkaistun Egmontin levyn kanssa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy