Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Peter Rabbit

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7330031005327

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lup­sa­kan il­ki­ku­ri­ses­ti mo­der­ni­soi­tu ker­ron­ta Beat­rix Pot­te­rin kuu­lui­sas­ta sa­dus­ta Pet­te­ri Ka­nii­ni.

Lup­sa­kan il­ki­ku­ri­ses­ti mo­der­ni­soi­tu ker­ron­ta Beat­rix Pot­te­rin kuu­lui­sas­ta sa­dus­ta Pet­te­ri Ka­nii­ni. Muis­to­jen utui­sen pik­to­res­ki eläin­sa­tu vaih­tuu tässä hy­pe­rak­tii­vi­sek­si ka­ni­bak­ka­naa­lik­si, jos­sa lä­hes nons­top vit­sai­lu ja vauh­ti ovat pääo­sas­sa.
Ai­van pik­ku­las­ten elo­ku­va tämä ei ole sen enempää hur­jien ti­lan­tei­den­sa kuin ta­ri­nan­sa puo­les­ta, mut­ta toi­saal­ta ai­kui­sem­mal­le­kin yleisöl­le riittää hu­pia läpän ha­vain­nois­sa. Lop­pu­tu­lok­se­na on mai­net­taan pa­rem­pi seik­kai­lu, jos­sa me­no­jal­ka vi­pittää ja suu soi pääo­sin vet­reäs­ti.

Kuva & ääni

Hyvä kuva on vakaa ja luonteva tuoden animoidut eläimet henkiin uskottavasti. Väitetysti 3.4K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu kuva näyttää muutamaan otteeseen keinotekoisesti terävöitetyltä, mutta valtaosin jälki on mukavan luontevaa ja erottelevaa. Kuva sijoittuu vakaasti johonkin HD:n ja 4K:n välimaastoon, mutta paikoin tarjolla on ilahduttavan erottelevaa toistoa, joka oikeuttaisi jopa täysiveroisen 4K:n tasolle. Mattamaisesti viimeistelty kuva on väritoistoltaan tyylikäs, mutta aivan kaikki otokset eivät näytä aidolta HDR:ltä. Petterille äänensä lainaavan Talk Show -isäntä James Cordenin vetämä englanninkielinen Dolby Atmos -ääniraita toimii energisesti. Tarjolla on myös suomenkielinen dubbi DD5.1-muodossa.

Ekstrat

4K-version levy on ekstraton. Boksin niin ikään sisältämällä HD-version levyllä minielokuva, making of ja dance along -kooste. (IJ)
21/12/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy