Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Krypton - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 427 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112747671

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Teräs­mie­hen ta­run taak­sepäin ai­na isoisän lap­suu­teen as­ti vetävä sar­ja uut­taa mie­lekkään pal­kit­se­van tie­teis­fan­ta­sian lo­run, jos­sa pääo­sas­sa ovat nuo­ret ai­kui­set ja näitä pu­hut­te­le­vat yh­teis­kun­nan pa­ko­te­tut nor­mit.

Teräs­mie­hen ta­run taak­sepäin ai­na isoisän lap­suu­teen as­ti vetävä sar­ja uut­taa mie­lekkään pal­kit­se­van tie­teis­fan­ta­sian lo­run, jos­sa pääo­sas­sa ovat nuo­ret ai­kui­set ja näitä pu­hut­te­le­vat yh­teis­kun­nan pa­ko­te­tut nor­mit. Ta­ri­nan näyttämönä toi­mii luok­ka­tais­te­lun ja sisäänpäinkään­ty­nei­syy­den kans­sa kamp­pai­le­va Kryp­ton.
Nät­ti ja näpsäkkä seik­kai­lu on niin vi­suaa­li­ses­ti kuin ta­ri­nal­li­ses­ti hiot­tu. Su­la­vas­ti esi­tet­ty peh­mo­po­liit­ti­nen pi­ruet­ti juot­taa yh­teen kaik­ki tei­ni­tie­teisjännä­rei­den angs­tit ja trau­mat, mut­ta ko­ko­nai­suus ei ole hul­lum­pi. Lop­pu­tu­lok­se­na on vir­keä ja seik­kai­lu­hen­ki­nen kei­tos, jo­ka mais­tuu san­gen tuo­reel­ta kai­kis­ta small­vil­leistä ja gen­ren tu­si­na­viih­dyk­keistä huo­li­mat­ta.
Ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa sar­ja on saa­mas­sa jat­koa toi­sen kau­den mer­keissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Viitseliäästi lavastettu kuva luo uskottavasti toisen maailman, joka on ilmeikäs sekoitus Supermania ja Star Trekiä. Niin ikään virkeä ääniraita kävisi hyvin elokuvan ääniraidasta, jonka musiikkikin kestää ainakin muutaman jakson mukisematta. Kokonaisuutta ei aivan erehdy luulemaan täysiveriseksi elokuvaksi, mutta sarjaksi anti on todella hyvää. Ekstroissa kolme koostetta, poistettuja kohtauksia ja mokia. (IJ)
03/04/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy