Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

1864

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014Kesto: 478 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018002579

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

K­ris­tian Lev­rin­gin pä­tevä länkkä­ri The Sal­va­tion viit­ta­si tans­ka­lais­ten so­ta­ko­ke­muk­siin Sch­le­swi­gissä ja Preus­sis­sa.

K­ris­tian Lev­rin­gin pä­tevä länkkä­ri The Sal­va­tion viit­ta­si tans­ka­lais­ten so­ta­ko­ke­muk­siin Sch­le­swi­gissä ja Preus­sis­sa. Sa­ma­na vuon­na val­mis­tu­nut tv-sar­ja ker­too­kin sit­ten suo­raan, mi­ten Eu­roo­pan unoh­ta­mis­sa tais­te­luis­sa liet­sot­tiin so­taa kai­kis­sa yh­teis­kun­ta­luo­kis­sa.
Tans­ka­lai­sen tv-tuo­tan­to­jen ri­ma on vii­me vuo­si­na nous­sut sen ver­ran kor­keal­le, että mie­len­kiin­toi­suu­des­taan huo­li­mat­ta ai­he ei jäykähkön to­teu­tuk­sen­sa ta­kia oi­kein jak­sa kiin­nos­taa.
His­to­rial­li­set osuu­det vetävät, mut­ta Yö­var­ti­ja-e­lo­ku­val­laan lä­pi­lyö­neen Ole Bor­ne­da­lin rat­kai­su pomp­pia osal­lis­tu­jien lap­suu­des­ta so­taan ja vielä ny­kypäivään­kin ra­sit­taa ko­ko­nai­suut­ta. Se tun­tuu jo­ten­kin it­se­tar­koi­tuk­sel­li­sel­ta, vaik­ka viit­taa­kiin tans­ka­lais­ten 2010-lu­vul­la ko­ven­tu­nei­siin asen­tei­siin. Hal­lit­se­mat­to­man maa­han­muu­ton on­gel­mis­ta kiin­nos­tu­neil­le tämä to­ki voi an­taa lisäar­voa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kolmella levyllä kahdeksan jaksoa. Ei ekstroja. (PS)
10/07/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy