Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Wakanda Forever

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2022Kesto: 161 minuuttia
Julkaisija: MarvelKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: 7.1.4 Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018025738

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Marvel) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mus­tan pant­te­rin jat­ko-o­sa heittää val­ta­kun­nan sel­viy­tys­mis­tais­te­luun ul­ko­maail­maa vas­taan ku­nin­kaan kuol­tua.

Mus­tan pant­te­rin jat­ko-o­sa heittää val­ta­kun­nan sel­viy­tys­mis­tais­te­luun ul­ko­maail­maa vas­taan ku­nin­kaan kuol­tua. Ase­tel­ma lu­paa X-Me­niä muis­tut­ta­vaa kamp­pai­lua vää­ri­nymmär­ryk­siä ja su­per­voi­mia vas­taan, eikä näitä odot­ta­va kat­so­ja pe­ty.
Hä­kel­lyttävän ylistä­viä ar­vos­te­lui­ta saa­nut elo­ku­va toi­mii tri­buut­ti­na suo­lis­to­syöpään yllättäen kuol­leel­le Cha­dwick Bo­se­ma­nil­le — mikä ehkä pitkäl­ti se­littää­kin muis­to­kir­joi­tuk­sen kir­voit­ta­man ylis­tys­kuo­ron. Muis­to­kir­joi­tuk­se­na tämä on tah­di­kas, kau­nis ja sa­tu­mai­ses­sa ot­tee­seen jo­pa kos­ket­ta­va. Elo­ku­va­na ky­se kui­ten­kin on ko­meas­ti puu­na­tus­ta pyt­ti­pan­nus­ta, jos­ta on vai­kea saa­da otet­ta. Miljöö on hen­keä­sal­paa­va ja toi­min­ta tie­to­ko­ne­pe­limäi­sen kau­nis­ta, mut­ta ta­ri­na lä­hes­tyy sak­sa­lai­sen roo­li­pe­lin säääntö­jen ta­vaa­mis­ta.

Kuva

Komea kuva herkuttelee piktoreskeillä maisemilla ja fantastisilla tehosteilla. Alkuperäiskansojen ja tiedelokuvien kuvasto lyövät tässä kättä ilmeikkäästi, mutta tapahtumien merkitys ja kosketuspinta jää heikoksi. 4K-kuva on demokunnossa ja audiovisuaalisia ansioita ei käy kiistäminen.

Ääni

Puhdas, energinen ja elävästi hengittävä ääniraita. Tribaalitaonta ja avaruusmörssärit ottavat tilansa vakaasti.

Ekstrat

Ekstroissa kommenttiraita, kaksi koostetta, poistettuja kohtauksia ja mokia. Ekstrat löytyvät boksin HD-levyltä. (IJ)
23/02/2023

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy