Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

The Great Wall

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2016Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Finnkino 
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eu­roop­pa­lai­nen palk­ka­so­tu­ri­kak­sik­ko metsästää Kii­nas­ta sa­la­peräistä tu­hoai­net­ta, ruu­tia.

Eu­roop­pa­lai­nen palk­ka­so­tu­ri­kak­sik­ko metsästää Kii­nas­ta sa­la­peräistä tu­hoai­net­ta, ruu­tia. Kii­nan­muu­rin sisällä päi­vystävä pai­kal­li­nen so­ta­jouk­ko puo­lus­taa mys­tistä aar­ret­taan tar­vit­ta­vin kei­noin, vaik­ka tu­li­jau­hon ole­mas­sao­loa ei edes var­si­nai­ses­ti myön­netä. Ruu­din­metsäs­tys un­hoit­tuu si­vuo­saan, mas­sii­vi­sen hir­mu­lis­ko­ko­lon­nan suun­na­tes­sa koh­ti muu­ria.
Z­hang Yi­moun oh­jaa­ma, ame­rik­ka­lais­ra­hal­la ko­ris­tel­tu fan­ta­sia­seik­kai­lu hoi­per­te­lee lap­sel­li­sis­sa mai­se­mis­sa. Ih­mis­hah­mo­jen toi­min­not ete­nevät epä­joh­don­mu­kai­ses­ti, luon­ne­ku­vat reip­paas­ti loik­kien. San­ka­ruu­teen ko­ho­taan sa­la­man­no­peas­ti. Luot­ta­mus­ta ja pet­tu­ruut­ta pun­ni­taan, pe­rus­te­luit­ta. Kä­si­kir­joi­tus on är­syttävän se­ka­va, ty­perä ja tyhjänpäiväi­nen.
Vi­suaa­li­nen hui­maa­vuus saat­tai­si puut­tei­ta pai­ka­ta, nyt niin ei kui­ten­kaan ole. Vaik­ka ör­kit ko­meas­ti ku­hi­se­vat­kin, va­lais­tuu Kii­nan­muu­ri niin kam­mot­ta­van epäai­to­na di­gi­taa­li­se­na sil­sa­na, että hei­kom­pi­silmäistä­kin hä­vettää.
E­lo­ku­va saa en­si-il­tan­sa suo­ma­lai­sis­sa teat­te­reis­sa tam­mi­kuun alus­sa 2017. (VA)
09/01/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy