Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

D-Tox

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 103504  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rai­teil­ta suis­tu­nut FBI-­kors­to pas­si­te­taan syrjäi­seen vuo­ris­to­pa­ran­to­laan poh­ti­maan trau­mo­jaan.

Rai­teil­ta suis­tu­nut FBI-kors­to (S­tal­lo­ne) pas­si­te­taan syrjäi­seen vuo­ris­to­pa­ran­to­laan poh­ti­maan trau­mo­jaan. Lop­pu­tu­los on yhtä taat­tu kuin Hoh­don alp­pi­ho­tel­lis­sa täy­si­hoi­to, eten­kin kun perässä seu­raa et­sit­ty sar­ja­mur­haa­ja. Help­po ta­ri­na on täynnä ark­kik­li­seitä, mut­ta to­teu­tus on en­si­luok­kais­ta. Hyvä kas­ti sisältää yllättävän mon­ta tun­nis­tet­ta­vaa ni­meä Ro­bert Pat­ric­kis­ta Kris Kris­tof­fer­so­niin, eikä Stal­lo­ne­kaan jää vaa­te­hen­ga­rik­si.
Hu­vit­ta­va yk­si­tyis­koh­ta: po­ti­lail­ta kerätään kengän­nau­hat ja vyöt pois it­se­mur­hien estä­mi­sek­si, vaik­ka ympä­riltä löy­tyy pal­jon hel­pom­pia­kin kei­no­ja, mm. mit­ta­va ar­se­naa­li terä- ja am­pu­ma-a­sei­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ääniraita hyödyntää hienosti tilatuntua sijoittaen katsojan uskottavasti tapahtumien keskelle helikoptereiden ja tunturituulten pyöritykseen. Kuva on niinikään korkeatasoinen, mutta muutamaan otteeseen hieman epätarkka ja kohinainen. Ekstroissa suomeksi tekstitettyinä poistettuja kohtauksia ja traileri, lisäksi kuvia. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy