Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pahuuden kosketus

Frailty 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.76*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Te­xa­sin ta­ka­mail­le si­joit­tu­va yli­luon­nol­li­nen tril­le­ri ker­too us­kon­nol­li­ses­ta isästä, jo­ka nä­kee ju­ma­lal­li­sen näyn ja al­kaa jah­da­ta de­mo­ne­ja.

Te­xa­sin ta­ka­mail­le si­joit­tu­va yli­luon­nol­li­nen tril­le­ri ker­too us­kon­nol­li­ses­ta isästä (oh­jaa­ja Pax­ton), jo­ka nä­kee ju­ma­lal­li­sen näyn ja al­kaa jah­da­ta de­mo­ne­ja. Ku­va­taan esi­kois­po­jan kaut­ta. Hie­man epäus­kot­ta­va, mut­ta sisältää mauk­kaat lop­pu­twis­tit kah­del­la kier­teellä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva, jossa on hieman kohinaa. 5.1-ääni toimii. Ekstroissa traileri, 26 min. kohtauksen rakenteesta ja 19 min. dokumentti. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Bill Paxton
Pääosissa: Bill Paxton
Tarina: Brent Hanley
Kuvaus: Bill Butler
Musiikki: Brian Tyler

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy