Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Ten

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Atlantic FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206993EAN: 7319980080036

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Epä­ta­sai­nen ko­me­dia ei jätä mitään pyhää, vaan veis­te­lee sket­siä kym­mestä käs­kystä yltäen ai­na ma­kaa­be­ris­ta yli­hen­kevään.

Epä­ta­sai­nen ko­me­dia ei jätä mitään pyhää, vaan veis­te­lee sket­siä kym­mestä käs­kystä yltäen ai­na ma­kaa­be­ris­ta yli­hen­kevään. Ko­me­dia rön­syi­lee ar­vaa­mat­to­mas­ti, mut­ta ai­na su­la­vas­ti ja mo­nin­pai­koin näppäräs­ti — mikä on pal­jon enemmän kuin vii­meai­ko­jen epic- ja di­sas­ter­mo­vie­seis­ta voi sa­noa. Kai­ken lisäk­si puo­let haus­kuu­des­ta on jännätä ku­ka tut­tu näyt­te­lijä seu­raa­vak­si mars­sii ruu­dul­le, sillä kas­ti on hur­ja. Mie­leen­pai­nu­vim­man suo­ri­tuk­sen te­kee Oli­ver Platt Ar­nold Sc­hwar­zen­neg­ge­rinä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hivenen kalpea, mutta asiallisen tarkka ja levollinen kuva. Ongelmaton ääniraita. Ekstraton. (IJ)
17/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy