Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Ten

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Atlantic FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206993EAN: 7319980080036

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Epä­ta­sai­nen ko­me­dia ei jätä mitään pyhää, vaan veis­te­lee sket­siä kym­mestä käs­kystä yltäen ai­na ma­kaa­be­ris­ta yli­hen­kevään.

Epä­ta­sai­nen ko­me­dia ei jätä mitään pyhää, vaan veis­te­lee sket­siä kym­mestä käs­kystä yltäen ai­na ma­kaa­be­ris­ta yli­hen­kevään. Ko­me­dia rön­syi­lee ar­vaa­mat­to­mas­ti, mut­ta ai­na su­la­vas­ti ja mo­nin­pai­koin näppäräs­ti — mikä on pal­jon enemmän kuin vii­meai­ko­jen epic- ja di­sas­ter­mo­vie­seis­ta voi sa­noa. Kai­ken lisäk­si puo­let haus­kuu­des­ta on jännätä ku­ka tut­tu näyt­te­lijä seu­raa­vak­si mars­sii ruu­dul­le, sillä kas­ti on hur­ja. Mie­leen­pai­nu­vim­man suo­ri­tuk­sen te­kee Oli­ver Platt Ar­nold Sc­hwar­zen­neg­ge­rinä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hivenen kalpea, mutta asiallisen tarkka ja levollinen kuva. Ongelmaton ääniraita. Ekstraton. (IJ)
17/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy