Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Carnal Knowledge

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 80178EAN: 5050582612042

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kämp­pik­set nuk­ku­vat sa­mas­sa huo­nees­sa ja pu­hu­vat kil­paa sa­mas­ta tytöstä, toi­nen avoi­mes­ti ja toi­nen sa­la­ni­mellä ka­ve­riaan ereh­dyttääk­seen.

Kämp­pik­set (Jack Nic­hol­son ja Art Gar­fun­kel) nuk­ku­vat sa­mas­sa huo­nees­sa ja pu­hu­vat kil­paa sa­mas­ta tytöstä (Can­di­ce Ber­gen), toi­nen avoi­mes­ti ja toi­nen sa­la­ni­mellä ka­ve­riaan ereh­dyttääk­seen. Lop­puelämä ylio­pis­ton jäl­keen su­juu sa­mal­la kaa­val­la val­loi­tuk­sia pun­ta­roi­des­sa, eikä tun­nel­ma ole missään vai­hees­sa eri­tyi­sen iloi­nen. Epä­selväk­si jää mikä elo­ku­van lo­pul­li­nen sa­no­ma on, mut­ta point­ti ei tun­nu niinkään ole­van, että ir­to­suh­teet oli­si­vat pa­has­ta, vaan että kaa­vat ja nor­min aset­ta­mat ole­tuk­set voi­vat ol­la tu­keh­dut­ta­via. Ja toi­saal­ta ai­noa ta­pa pön­kittää epä­var­maa egoa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, levollinen kuva ei onnistu huijaamaan ikäänsä, mutta näyttää kauttaaltaan miellyttävän jäsentyneeltä. Siistin selkeä monoraita toistaa dialogin ongelmitta. Ekstroissa traileri. (IJ)
11/04/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy