Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

King of the Hill

Kukkulan kuningas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 98850EAN: 5050582481198

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Muun muas­sa Er­nest He­min­gwayn ja Do­ris Dayn elämän­ker­rat kir­joit­ta­neen A. E. Hotch­ne­rin omiin muis­tel­miin pe­rus­tu­va elämän­myön­tei­nen ta­ri­na pie­nestä po­jas­ta, jo­ka omal­la yrit­te­lijäi­syy­dellään kääntää 1930-­lu­vun la­man St.

Muun muas­sa Er­nest He­min­gwayn ja Do­ris Dayn elämän­ker­rat kir­joit­ta­neen A. E. Hotch­ne­rin omiin muis­tel­miin pe­rus­tu­va elämän­myön­tei­nen ta­ri­na pie­nestä po­jas­ta, jo­ka omal­la yrit­te­lijäi­syy­dellään kääntää 1930-lu­vun la­man St. Loui­sin koet­te­le­muk­set seik­kai­luik­si ja ajoit­tain jo­pa pie­nik­si voi­toik­si. Elo­ku­va ihas­tut­taa pait­si poi­ka­mai­sel­la seik­kai­lu­hen­gellään myös lä­pi­ko­tai­sel­la ai­tou­del­laan, jo­ka epäi­lemättä si­lot­taa ajan kur­juuk­sia, mut­ta sa­mal­la löytää oman sa­no­man­sa sel­viy­ty­mi­sestä ja per­heestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Tunnelmallisen lämminsävyinen ja asiallisen terävä kuva piirtää periodiuskottavan maailman, joka on tavanomaista soljuvamman kuvauksen ja jäsentyneen leikkauksen ansiosta pirteän välitön. Harvinaisempi yhden takakanavan Dolby Digital 4.0 -ääniraita toistaa dialogin ja pienimuotoisen musiikin puhtaasti, vaikka lievää kohinaa onkin paikoin kuultavissa taustalla. Ekstraton. (IJ)
20/03/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy