Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kung Fu Panda 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD 7.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 265116EAN: 7332505003259

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Seik­kai­lu jat­kuu aiem­paa me­ga­lo­maa­ni­sem­mis­sa mi­tois­sa hur­jan kuu­si­kon jou­tues­sa nenä­tys­ten ko­ko maail­man val­loi­tus­ta ja­noa­van vink­sah­ta­neen rii­kin­ku­kon kans­sa.

Seik­kai­lu jat­kuu aiem­paa me­ga­lo­maa­ni­sem­mis­sa mi­tois­sa hur­jan kuu­si­kon jou­tues­sa nenä­tys­ten ko­ko maail­man val­loi­tus­ta ja­noa­van vink­sah­ta­neen rii­kin­ku­kon kans­sa. Ta­ri­nan ope­tuk­se­na on sisäi­sen rau­han saa­vut­ta­mi­nen, mut­ta sii­hen näh­den en­nen va­lais­tu­mis­ta käydään ko­vin mon­ta kä­si­ry­syä.
Oh­jaa­ja­na nyt ykkö­so­san upeas­ta 2D-jak­sos­ta vas­tan­nut Jen­ni­fer Yuh Nel­son, jo­ka pitää­kin seik­kai­lun tem­pon hy­vin yllä. 2D-a­ni­maa­tioi­ta käy­tetään nyt ki­vas­ti ta­kau­mien esi­tyk­seen ja myös 3D-a­ni­maa­tio nou­see uu­siin mit­toi­hin suur­kau­pun­gin kat­to­jen yllä, vaik­ka muu­toin 3D-jäl­ki ei tun­nu­kaan ai­van yhtä il­meikkäältä kuin en­simmäi­sen osan koh­dal­la.
Kel­po jat­ko-o­sa ja vä­rikäs lap­siystäväl­li­nen seik­kai­lu tämä eh­dot­to­mas­ti on, mut­ta tun­nel­ma jää edel­lis­ker­ras­ta. Ää­ninä nyt van­ho­jen ohel­la myös mm. Jean-C­lau­de Van Dam­me ja Jac­kie Chan.

Kuva & ääni

Kuva on upea, värikästä ja vauhdikasta ilottelua alusta loppuun. Erityisesti ilmakuvat kaupungin yllä näyttävät hyvältä. Energinen ääniraita on hyvin tapahtumissa mukana, vaikka sinällään kaunis musiikkiraita ei aivan ykkösosan tasolle tunnu yltävän. Alkuperäinen englanninkielinen ääniraita on taltioitu häviöttömässä Dolby TrueHD -muodossa kun taas suomenkielinen ääniraita edustaa vanhempaa Dolby Digital -sukupolvea.

Ekstrat

Ekstroissa asiallinen määrä tietoa moninaisessa mudossa: kaksi kuvakuvassa-raitaa, tekijöiden kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ohjaajan alustuksin (4 min.) ja koosteet äänityöskentelystä (13 min.), tapahtumapaikkojen esikuvista (12 min.) ja pandojen suojelusta (8 min.). Lisäksi mukana on pari peliä, mandariinikiinan oppitunteja ja Dreamworksin animaatioesittely. Ekstrat esitetään HD-muodossa ja osittain suomeksi tekstitettynä. Blu-ray ja DVD kombo. (IJ)
28/11/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy