Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Just Go With It

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 255711EAN: 5051160284071

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Ke­vyen sar­jan Adam Sand­ler -­ko­me­dia mie­hestä, jo­ka pitkään nai­sia fei­killä vih­ki­sor­muk­sel­la po­kat­tuaan pää­tyy näyt­te­lemään avio­miestä ja per­heen isää lai­nanäyt­te­lijöi­den kans­sa.

Ke­vyen sar­jan Adam Sand­ler -ko­me­dia mie­hestä, jo­ka pitkään nai­sia fei­killä vih­ki­sor­muk­sel­la po­kat­tuaan pää­tyy näyt­te­lemään avio­miestä ja per­heen isää lai­nanäyt­te­lijöi­den kans­sa. Näytös on uu­den hot­tik­sen tyttö­ka­ve­rin ilok­si, mut­ta kun roo­lei­hin osuu mie­hen avus­ta­ja (Jen­ni­fer Anis­ton) oi­kei­ne lap­si­neen al­kaa vä­hi­tel­len uu­sio­per­heen on­ni hah­mot­tua.
Sand­le­ril­le tyy­pil­li­seen ta­paan iso osa sket­seistä on tyhjän­jau­han­taa ja ki­reällä ää­nellä tar­joil­tua sen­su­roi­ma­ton­ta poi­ka­mais­ta kur­nu­tus­ta, mut­ta haus­kaa­kin on. Sket­seistä yllättä­vimmässä — jos­kaan ei haus­kim­mas­sa — saa­te­taan iKult­ti nau­ru­na­lai­sek­si ehkä en­simmäistä ker­taa Hol­lywood elo­ku­vas­sa. Ko­me­dia jää puo­li­tie­hen, mut­ta kaa­va­mai­ses­sa draa­mas­sa on lo­pul­ta pie­ni ri­paus ai­tout­ta­kin.
S­port Il­lust­ra­ted -leh­destä mu­kaan bon­gat­tu bi­ki­ni­mal­li Brook­lyn Dec­ker te­kee tässä de­byyt­ti­roo­lin­sa uu­te­na tyttöystävänä, eikä ulo­san­ti ole lain­kaan huo­noa. Ni­co­le Kid­man pyörähtää pie­nessä si­vuo­sas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on hallittu ja luonteva. Rauhallinen ääniraita käyttää musiikkia säästeliäästi. Ekstroissa ohjaajan hiljainen mutta asiallinen kommenttiraita, Sandlerin ja kumppaneiden tyhjänpäiväinen kommenttiraita, MovieIQ-triviaraita, poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (17 min.), kuivia mokia (5 min.), Hawaijilaisen hotellin mainos (7 min.), ja pakan pohjalla sarja puolivillaisia koosteita kuvauksista hawaijilla (6 min.), ohjaajasta (5 min.), Aniston-Sandler -pääparista (6min.), Brooklyn Deckerin ensiroolista (4 min.), sivuosista (20 min.) ja hupailusta kuvauksissa (8 min.). (IJ)
06/07/2011

Tekijät

Ohjaaja: Dennis Dugan
Pääosissa: Adam Sandler Jennifer Aniston Brooklyn Decker Nicole Kidman
Tarina: Allan Loeb Timothy Dowling (Barillet'n ja Greedyn näytelmästä)
Kuvaus: Theo van de Sande
Musiikki: Rupert Gregson-Williams

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy