Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spooks MI5 - 2. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 520 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
VET: 252581EAN: 5706143183529

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Par­haan draa­ma­sar­jan BAF­TA:n po­kan­nut BBC:n agent­tid­raa­ma uut­taa yh­teen ku­ta­kuin­kin kaik­ki va­koo­jajännä­rien ta­va­ra­mer­kit.

Par­haan draa­ma­sar­jan BAF­TA:n po­kan­nut BBC:n agent­tid­raa­ma uut­taa yh­teen ku­ta­kuin­kin kaik­ki va­koo­jajännä­rien ta­va­ra­mer­kit. Ter­ro­ris­tit ko­toa ja kau­kaa uh­kaa­vat Eng­lan­nin tur­val­li­suut­ta ja FBI:n si­jaan tehtävä pysäyttää heidät kaa­tuu MI5:n jen­gin har­teil­le.
Va­ka­vail­mei­nen sar­ja ei säikähdä toi­min­taa, mut­ta työssään räi­keäs­ti epäpä­te­vien hah­mo­jen ja ta­pah­tu­mien ylei­sen epäus­kot­ta­vuu­den an­sios­ta ko­ko­nai­suus jää pan­nu­ka­kuk­si. Ih­mis­suh­ded­raa­man ja ter­ro­ris­tien metsäs­tyk­sen yh­distä­mi­nen on sinällään epä­ta­val­li­nen jos ei ai­van toi­mi­va yh­dis­telmä.
Kol­men le­vyn bok­si sisältää kaik­ki toi­sen tuo­tan­to­kau­den jak­sot. Oh­jaa­jat: Bha­rat Nal­lu­ri, Rob Bai­ley, Jus­tin Cha­dwick, Cia­ran Don­nel­ly ja Sam Mil­ler.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, hieman kohinainen kuva ja virkeä ääniraita. Ekstraton. (IJ)
27/05/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy