Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Big Daddy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.79/1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Koo­mik­ko Adam Sand­le­rin kat­sot­ta­vaa tuo­tan­toa, jo­ka ei välttämättä lu­paa vielä pal­jon.

Koo­mik­ko Adam Sand­le­rin kat­sot­ta­vaa tuo­tan­toa, jo­ka ei välttämättä lu­paa vielä pal­jon. Hem­mo ha­luaa tehdä vai­ku­tuk­sen pian häi­pyvään tyttö­ka­ve­riin ja adop­toi vä­liai­kai­ses­ti 5-vuo­tiaan pik­ku­po­jan. Pie­ru­huu­mo­ria, hie­man haus­kaa­kin. Jen­kit ovat niin piin­ty­neitä käytös­ta­poi­hin­sa, jo­ten täl­lai­sil­la on ky­syntää.
Eri­no­mai­nen ku­va. Ää­ni­maail­ma ei ole yhtä vai­kut­ta­va. Ekst­raa riittää: Ma­king of, haas­tat­te­lu­ja, Gar­ba­gen ja She­ryl Crown mu­siik­ki­vi­deot. Va­lik­koa ke­hu­taan jen­keissä maut­to­mak­si.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy