Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Amarcord

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 82700EAN: 7321944322809

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Fel­li­nin Ri­mi­ni on kuin van­ha Suo­mi: fil­mitäh­tiä pal­vo­taan ja fa­sis­ti­sym­pa­tiat ovat vai­kut­ta­mas­sa jos­sain ta­ka-a­lal­la.

Fel­li­nin Ri­mi­ni on kuin van­ha Suo­mi: fil­mitäh­tiä pal­vo­taan (Wal­la­ce Bee­ry ja Ro­nald Col­man) ja fa­sis­ti­sym­pa­tiat ovat vai­kut­ta­mas­sa jos­sain ta­ka-a­lal­la. Ih­mi­syk­silön ek­sent­ri­syys on yleis­maail­mal­lis­ta. Ny­kypäivän Emi­lia-Ro­mag­naa ei kui­ten­kaan juu­ri­kaan tun­nis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Criterionin sarjassa tämä oli niin alkupään tuotantoa, että Warnerin versio on itse asiassa hieman tarkempi. Kuvakohinaa ja printtivikoja. Selkeä monoraita. Ekstroihin on tallennettu traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy