Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Ottoman Lieutenant

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083131968

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rio­did­raa­ma vah­va­tah­toi­ses­ta ame­rik­ka­lais­nai­ses­ta, jo­ka mat­kaa en­simmäi­sen maail­man­so­dan al­la Turk­kiin viemään lää­ke­tar­vik­kei­ta syrjäi­seen sai­raa­laan.

Pe­rio­did­raa­ma vah­va­tah­toi­ses­ta ame­rik­ka­lais­nai­ses­ta, jo­ka mat­kaa en­simmäi­sen maail­man­so­dan al­la Turk­kiin viemään lää­ke­tar­vik­kei­ta syrjäi­seen sai­raa­laan. Lä­hes­tyvä so­ta aset­taa omat on­gel­man­sa ja fi­lo­so­fi­set koi­tok­sen­sa, mut­ta it­se jän­ni­tys ra­ken­tuu lo­pul­ta sen va­raan kum­man kil­pa­ko­si­jan — ame­rik­ka­lai­sen lääkä­rin vai turk­ki­lai­sen up­see­rin — huo­mio­no­soi­tuk­set ovat enemmän ter­ve­tul­lei­ta.
Us­kot­ta­vas­ti la­vas­tet­tu ja miljööltään ava­ra seik­kai­lue­lo­ku­va kär­sii uni­sen va­nut­tu­nees­ta ot­tees­ta, jo­ka ei löydä dra­ma­tiik­kaa edes Sir Ben Kings­leyn läsnäol­les­sa. Elo­ku­van mo­raa­li­set ky­sy­myk­set, niitä va­ro­vas­ti avaa­vat fi­lo­so­fi­set vuo­ro­pu­he­lut sekä kai­ken ver­hoa­va näyttävä pe­rio­di­to­teu­tus kaik­ki toi­mi­vat teo­rias­sa, mut­ta ko­ko­nai­suus jää kei­no­te­koi­sek­si ja köm­pe­lek­si. Lo­pul­ta suu­rin jän­ni­tettävä seik­ka on kum­mal­le puo­lel­le Pearl Har­bo­rin kol­miod­raa­ma/yh­teis­huol­ta­juus-ja­koa Josh Hart­nett tällä ker­taa ti­pah­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttävä kuva ja puolivillaisesti luonnehdittu, mutta teknisesti tasokas ääniraita. Ekstraton. (IJ)
27/10/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy