Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
4K / UHD

Widows

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112747114

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jouk­ko pik­ku­ri­kol­li­sia is­kee mil­joo­na­kei­kan myötä la­pion­sa py­syväs­ti kuu­den ja­lan sy­vyy­teen.

Jouk­ko pik­ku­ri­kol­li­sia is­kee mil­joo­na­kei­kan myötä la­pion­sa py­syväs­ti kuu­den ja­lan sy­vyy­teen. Pa­kon edessä mies­ten les­ket jat­ka­vat puo­li­soi­den­sa uraa.
Yk­sin­ker­tai­sen kou­kut­ta­van juo­nen ympä­ril­le on pu­not­tu rou­hean is­kevä vyyh­ti ka­la­vel­ko­ja ja po­liit­tis­ta suh­mu­roin­tia chi­ca­go­lais­ten sie­luis­ta. Ta­ri­na voi­si hel­pos­ti ek­syä Ocean’s 8:n ko­me­dial­li­sil­le lin­joil­le, mut­ta nyt Mic­hael Man­nin ”­Heat — ajo­jah­ti” tun­tuu lä­hemmältä ver­tai­lu­koh­dal­ta — ja tämä on kor­kea kun­nia­no­soi­tus.

Kuva, ääni & ekstrat

Filmille kuvattu ja 4K:na masteroitu kuva näyttää rakeensa, mutta myös vaikuttavan määrän yksityiskohtia niiden lomasta. Näyttävän rosoinen ja väritoistoaan myöten uskottavan tummasävyinen kuva luo miljöönsä nohevasti. Samaa paria oleva ääniraita on skarppi, iskevä ja miltei dokumentaarimaisen läsnäoleva. Boksin 4K-levy on ekstraton, mutta mukana seuraava HD-versio tarjoilee lisukkeiksi kolmiosaisen dokumentin (52 min.), gallerian ja trailerin. (IJ)
12/04/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy