Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

High Fidelity

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: TouchstoneKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Touchstone) ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­kaa Ro­ky Erick­so­nil­la ja 13th Floor Ele­va­tor­sil­la.

Al­kaa Ro­ky Erick­so­nil­la ja 13th Floor Ele­va­tor­sil­la. Kaik­kien pop­kir­joit­ta­ji­na ja tis­ki­juk­ki­na aloit­ta­nei­den kes­ki-ikäis­ty­vien pop­pa­rien lem­pie­lo­ku­va. Mu­siik­ki ja nai­set, mitäpä sii­hen enää mah­tui­si.
Nick Horn­byn kir­jan Lon­too vaih­tui jenk­kei­hin, mikä ei juu­ri me­noa hait­taa. John Cu­sac­kin par­hai­ta roo­le­ja. Ca­meo­na Cat­he­ri­ne Ze­ta-Jo­nes.

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteeton kuva. Ääniraita on elävä. Yhdeksän poistettua kohtausta. Traileri, Cusackin ja kumppanien haastatteluja. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy